Stop! Stop! Stop!

anda kini berada dalam belog wHite anD vIolEt, THAnX vIsiT!! do fOllow me okay!!

Renungan Bersama

Monday, 17 October 2011

Ouh vin Diesel!!!! :)

Okay! 1st sampai kat opis tadi.. memang lapar (malam makan 2 ketul KFC jek), pg swap card then pg breakfast dengan asz.. lapar gilerrr beb! punye berceriter-ceriter dengan asz.. dah kul 8.. bukan ape.. ceriter pasal hari niyh lect nk buat observation, memang dah tahu awal2 kan lect nk datang.. but on sunday night at 11:00 pm.. ulang balik ye.. 11:00 PM.(agak2 klu ryn dah tido n mamai mase tu, ape agaknye ryn kate kat lect tu kan) lect tu call and btaw nk dtg belah petang. Ok find belah petang... On that day jugak, bos ryn sangat busy dengan audit.. so kesian lah kat die kan.. -Jasamu akan kukenang kak Baitee-

Lepas masuk jek kat opis.. ryn dah di arah kan kemas ruangan membaca! 

sebab ade org nk dtg kan.. kena lah kemas2.. after that... borink taa tahu nk buat ape sementara tunggu lect nak datang kan.. BOLEH pulak terlayan ceriter Fast 5 ( ntah kali ke berapa tah ulang tengok citer tuh). seperti biasa lah... dah tengok, ulang balik part2 yang menarek.. lagi2 part yang ade Vin Diesel! Ouh My Hero.. sukenye dieee! so macho okay! setiap kali tengok ceriter die.. setiap kali tu jugak lah.. senyum sowang2 sebab tengok kecomelan die!! * ish! giler ko eryn, botak tough mcm tu ko kate comel?  arggggh! peduli ape! yg penting macho!! err~ dewayne johanson? (  tah betul ke idak spell nme The Rock niyh) hurmmm.. xbape minat.. but.. the way his speak, agak kelakar and cute jugak lah....  hee! sukenyeeee!



Vin Diesel a.k.a Dominic Toretto (Uncle Dom) in Fast 5

haaa! tengok tuh! kan ryn dah kate! die memang comel! erh! siap kenyit mate kate kaw!!! heee~

Okay stop! stop day dreaming!! memang TAK lah die nak pandang ko eryn.. Who do u, u think u are.. ^^,
Lastly, Lect tak datang ponn.. tapi forsure die datang esok.

pssttt! syg eryn kan? doakan eryn for the observation okay.. muahh!!

with love,
eryn

10 comments:

cik pieja hut said...

wah hebat abg taff u tuh !

syreen adan said...

kan2... alamak!! fall in love lagi lah!!!

cik pieja hut said...

wah , jangan cenggitu . lelaki melayu tetap diutamakan . cewahh

syreen adan said...

hahaha! PASTI.. tape lah.. vin diesel selisih dengan i pon xpandang u.. :'(

Penyu said...

nama saya van petrol. bukan vin diesel.

syreen adan said...

van petrol ron bape niyh? :P

Penyu said...

van petrol ron 95 (duit kurg byk) haha

syreen adan said...

okay.. kasik 5 liter jek lah.. boleh? :)

Kartini said...

saye tau dia kiut. ekeke. jatuh hati lettewww

syreen adan said...

sangatttt kiut kan3!^____^