Stop! Stop! Stop!

anda kini berada dalam belog wHite anD vIolEt, THAnX vIsiT!! do fOllow me okay!!

Renungan Bersama

Thursday, 20 October 2011

R.I.N.D.U

sebenarnyaa.. entry kali niyh ryn nk menzahirkan( ayat xleh nk blahh lah kan) perasaan rindu ryn... due tiga kucing berlari.. hee~ bukan2.. due tige hari niyh.. selalu sangat tido lambat lah.. susah sangat nk tido.. dan macam2 lah benda yg ronda2 dlm mind niyh kan... pertama sekali kan, risau pasal report LI yang taa sentuh ape pon.. pening pale nk starting cane.. its okay, juz make it 1 after 1.. and slowly lah kan... then, pk pasal what should i wear for intebiu tamat LI? hee~ (awal lagi pon nk pk gak ke eryn?) huhuhu, nk wt cane kannn.. and ade ag lah yg men jalan2 dalam otak niyh.. tp xleh nk share lah dgn syg2 sy kat sini.. hee~ -PEACE-

hurmm.. since tido lewat bangun cepat niyh.. (cepat sangat okay) membuat kan pagi2 sampai opis jek, ryn akan trus g cafe and beli OLD TOWN WHITE COFFEE.. wanna know sumthink? i really2 damn hateeeeee coffee and nescafe... but...... (terpaksa) jek minum tuh untuk elak kan dri dari ngantuk.. imagine this, nak minum tuh, msty ase pening2 lalat and mcm nak vomit jek. ( bahasa sopannya).tapi kena lah minum kan sebab nak tahan mata niyh.. kalau takkk.. x berjalan lah keja..:)

korang2... nk share sumthink lah... ryn kan... rindu sangat kat seseorang tuh.... korang ade ubat rindu x? :)
hurmmm... ryn rindu nak borak2.., rindu nak dengar org tuh panggil ryn AMOI..rindu nak duduk atas riba die,nak kiss! hug! gurau2... rindu! rindu! rindu!!! tuh yang selalu terpikir.. alangkah bestnyaaa kalau org tuh ade kat depan mate.. alangkah bestnyaaa kalau dapat jumpe die skang.. dengar cerite ryn, sharing problem.. bestnyaaa! tapi kan..dah lama sangat2! sangat! sangat! ryn xjumpe die.. ryn rindu..  ryn sedih.. knp die tade bile ryn dah besar? ryn nak jmpe die ag!! ryn nak peluk die! ryn nak cium die!! atokkk!!! panggil lah eryn, amoi! panggil lah!!! atok... klu dlu umo ryn 12 tahun, ryn malu nk cium atok bile atok suruh!!tapi skang, ryn rindu nk cium atok and tak kan malu pon sebab ryn rindu sangat kat atok...! atok! ryn mintak maaf sebab semakin hari ryn semakin jarang nk sedekah kan surah yasin untuk atok.. !!!!  maaf! maaf! maaf!!!! atokk... semoga atok senang dekat sane..

 .. atok adelah.. atok sedara ryn yang paling rapat dengan ryn.. walau pon hanya atok sedara.. tapi die rapat sangat dengan ryn... atok syukor bin amat( kembali ke rahmatullah pada 9 hb 6 tahun 20**) 

al- fatihah........

7 comments:

ch000tz axoera said...

rindu ni mmg menyakitkan kannnn :'(

♥Lady Ainaa♥ said...

sedekahkan yassin dan al-fatihah je yek....t pergilah melawat kubur atok sis...mesti dy pun rindukan sis..niwe, t sis jumpe dgn dy kt 'SANE' kelak...insyaAllah...

syreen adan said...

e'em.. sangat menyakit kan..

lady- bukan tanak pergi.. jauh dari tempat sis lah.. last pergi mase kebumi tuh ajek.. act its the 1st and last lah.. :(

syreen adan said...

e'em.. sangat menyakit kan..

lady- bukan tanak pergi.. jauh dari tempat sis lah.. last pergi mase kebumi tuh ajek.. act its the 1st and last lah.. :(

Kartini said...

comel nye atok paggil cucu dia AMOI. :') the memories that u will nt frgt. Feel free to recite Al-Fatihah and Yasin to Arwah, May Allah bless him. amin

fidah adie said...

Al-fatihah :(

syreen adan said...

yups kartini.. i will never and ever forget!! his the best atok i haved!!!

senyuman untuk fidah.. :)